Cursus kinderen

**Start nieuwe cursus 28 september, schrijf je nu in!** Wil je eerst komen kennismaken? Dan kan stuur even een e-mail en dan maken we een afspraak. 

Lekker zelf kunst maken!

In atelier de Kunsthut organiseren we een kunstclub voor kinderen.

Je gaat aan de slag in een echt atelier. Onder begeleiding van Leechin Kok, een ervaren kunstenaar, kun je je creatieve talenten ontwikkelen.

We beginnen met het bekijken van kunstwerken om inspiratie op te doen. Daarna ga je zelf aan de slag. Na afloop kun je iets vertellen over wat je hebt gedaan en gemaakt. En mag je natuurlijk het gemaakte werkstuk mee naar huis nemen. Maar je kan ook kiezen om de week erna verder gaan met je kunstwerk. Helaas is het door de maatregelen niet mogelijk om gezamenlijk te eten en te drinken. Daarom krijgen de kinderen iets mee wat ze thuis kunnen opeten.

De Kunstclub bijeenkomsten zijn in de middag na school. We hebben verschillende groepen en tijden. Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Iedere maand is er een nieuw thema. De bijeenkomsten duren 1 uur.

Wil je meedoen? Stuur een mail naar atelier de Kunsthut: atelierdekunsthut@gmail.com. Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer en leeftijd. En geef even aan op welke dag en tijd je zou kunnen.

Schrijf je in voor de Kunstclub nieuwsbrief!